Uniek Verhaal
—KLUIVERT HEEFT MIJN LEVEN VERWOEST—

Het vermeende zedenschandaal rond Patrick Kluivert en drie van zijn vrienden houdt heel Nederland in de ban. Heeft de vertrekkende Ajacied zijn glanzende voetbalcarrière op het spel gezet door een seks-avontuur met een 20-jarige disco-bezoekster? Of zijn de aantijgingen dat hij betrokken zou zijn bij een groepsverkrachting verzonnen? De aanklaagster, verkoopster Sandra uit Hoofddorp, houdt staande dat zij tegen haar wil seksuele handelingen moest verrichten met de voetballer en zijn vrienden. In een gesprek met deze krant zegt zij: "Zij mogen hun straf niet ontlopen, ik wil dat recht wordt gedaan. Ik ga nu door een hel, terwijl zij nog vrij rondlopen. Mijn leven is verwoest."

Jarenlang was Patrick Kluivert haar idool, bijna elke thuiswedstrijd genoot zij als rasechte Ajax-fan van de voetbalvirtuoos. Maar nu is de toekomstige ster van AC Milan voor de 20-jarige verkoopster Sandra de hoofdpersoon in een ware nachtmerrie geworden. Vorige week deed de jonge vrouw bij de Amsterdamse Sociale Jeugd- en Zedenpolitie aangifte tegen Kluivert en drie van zijn vrienden wegens aanranding en verkrachting. Sandra zegt dat zij na een avondje stappen in het centrum van Amsterdam door het viertal is meegenomen naar de woning van Kluivert, waar zij bijna twee uur lang seksueel zou zijn misbruikt. De seks-orgie zou zich hebben afgespeeld, terwijl Kluiverts vriendin Angela in het ziekenhuis lag in verband met haar aanstaande bevalling.

In een urenlang vraaggesprek met de redactie van The Quaff Dome spreekt de nog steeds hevig geëmotioneerde vrouw over het geruchtmakende seksschandaal. Op het kantoor van de Amsterdamse advocaat mr. Abraham Moszkowicz vertelt zij, in aanwezigheid van haar ouders, tussen de huilbuien door wat haar in de nacht van 10 op 11 mei is overkomen. Af en toe steun zoekend bij mr. Moszkowicz doet zij haar relaas. Voor haar vader en moeder worden de schokkende details soms te veel en praat Sandra pas verder wanneer haar ouders de kamer verlaten.

"Ik keek altijd huizenhoog tegen Patrick Kluivert op, vond hem één van de beste spelers ter wereld. Maar na die vreselijke uren in zijn flat heeft hij volledig voor mij afgedaan. Hij en zijn drie vrienden hebben mijn jonge leven verwoest." De Hoofddorpse eist dat er recht wordt gedaan. Niets meer en niets minder. Sandra: "Sommige mensen denken dat ik uit ben op geld van Kluivert. Dat is absoluut niet zo. Het enige dat nu voor mij telt is dat hij en zijn vrienden niet hun gerechte straf ontlopen. Ik wil dat zij achter de tralies verdwijnen. Dan pas kan ik afstand nemen van de zaak, heb ik voor mezelf vrede. Vergeven of vergeten doe ik het nooit!"

Samen met twee vriendinnen en een vriend ging Sandra zaterdagavond 10 mei stappen in Amsterdam. "Met de auto reden we naar de Overtoom om de tram naar het centrum te nemen.Eerst hebben we in een avondwinkel in de Leidsestraat een drankje gekocht waar je volgens de verkoopster extra energie van kreeg. Het was ook nog goed voor je huid. Ik heb twee flesjes leeggedronken, terwijl we op weg waren naar de disco Cool Down bij het Rembrandtplein. Daar hebben we wat gedanst en bier gedronken. Het was allemaal hartstikke gezellig. Nou, en toen besloten we naar de Sinners te gaan. We waren daar nog nooit geweest, dus het leek ons wel spannend."

In deze stampvolle discotheek zag Sandra tussen de menigte opeens Patrick Kluivert. Zij vertelt: "Mijn vriendin zei nog: 'Kijk, daar heb je Kluivert, zullen we naar hem toegaan?' Maar ik had daar geen zin in, want wie ben ik nou voor die grote voetballer. Ik liep langs hem en hoorde hem zeggen: 'Zo, zo dat ziet er goed uit!'Ik schonk daar geen aandacht aan. Een paar minuten later, we hadden weer wat gedanst, kwamen we hem weer tegen en maakte hij opnieuw die opmerking. We moesten er wat om lachen." Sandra zegt dat zij kort daarna de disco verliet omdat ze zich niet lekker voelde: "Ik kreeg het warm, voelde me naar en ging naar buiten om af te koelen."

Op de hoek van de straat ontmoette zij tien minuten later Kluivert en zijn vrienden die lachend voorbijkwamen. Sandra: "Twee Engelse toeristen kwamen naar me toe, ze wilden dat ik een foto van ze zou maken. Ik zei toen: weet je wat, jullie kunnen misschien met Patrick Kluivert op de foto, dat is toch een beroemde voetballer. Samen met die Engelsen liep ik op Kluivert af die even verderop met zijn vrienden bij een taxi stond. Dat was bij de It voor de deur. Ik sprak hem aan, maar hij wilde niet op de foto en opeens werd de camera uit mijn handen getrokken, ik weet niet meer door wie."

"Kluivert ging naast de taxichauffeur zitten en vroeg lachend: 'Ga je mee?' Ik was door die vraag volledig overdonderd. En voor ik er erg in had werd ik door zijn vrienden aan mijn armen de taxi ingesleurd. Ik lag met mijn rug op hun schoot en vrijwel onmiddellijk begonnen de drie mij te betasten. Ik duwde hun handen weg en keek wanhopig naar de chauffeur. Hij moet het allemaal gezien hebben. Ik was zo overrompeld dat ik niet eens kon schreeuwen. Het enige dat ik nog weet is dat de taxi een bocht maakte, van de rest van de rit staat me niets bij."

Volgens de Hoofddorpse kwam zij pas bij zinnen toen de taxi bij een flat stopte. "Ik zag twee grijze muren en moest met die jongens twee trappen op. Kluivert opende een deur en we gingen een woning in. Ik stond in een keuken en zakte in elkaar. Daarna tilden twee jongens mij naar boven, naar een woonkamer. Ze wilden me op een bank neerleggen, maar ik gleed eraf. Toen begonnen ze aan mijn kleren te rukken. Die jongens begonnen mij te zoenen en overal te betasten. Kluivert zat erbij en keek toe." Mr. Moszkowicz over het cruciale punt in deze zedenzaak: "Mijn cliënte was op dat moment kennelijk niet in staat om zich verbaal te verzetten. Maar ze heeft wel laten blijken dat zij niet van seks was gediend."

Sandra neemt een slokje water en vraagt haar ouders om even de kantoorruimte te verlaten. Haar vader geeft haar een bemoedigende aai, haar moeder zegt: "Het komt goed meisje". Het relaas van hun dochter wordt het echtpaar te veel. De vader: "Sommige details zijn zo schokkend, dat kan ik gewoon niet aanhoren en ze heeft er ook moeite mee om dat in ons bijzijn te vertellen."

De Hoofddorpse vertelt hoe zij zou zijn misbruikt. "De vrienden van Kluivert hadden mij in allerlei posities neergezet. Ze draaiden telkens mijn hoofd opzij, zodat ik niet kon zien wie met mij bezig was. Kluivert zat op de bank en ik moest op m'n knieën voor hem zitten. Zijn vrienden duwden mijn hoofd naar hem toe. Ik voelde dat Kluivert een condoom om had. Hij duwde mijn hoofd naar beneden en zei: 'Ga door, ga door'. Dat duurde zeker enkele minuten. Daarna stond Kluivert op en moest ik nog meer seks ondergaan."

Tijdens de seks-orgie dreigde Sandra naar haar zeggen af en toe bijna flauw te vallen. "Ze gaven me steeds klapjes op mijn wang en zeiden dan: 'je mag niet wegvallen, je weet niet waar je bent, je weet niet wie hij is hè'. Wat kon ik doen tegen vier mannen?"

Er kwam volgens Sandra een eind aan de sekshandelingen toen zij begon te huilen. "Dat was vlak nadat Kluivert bij mij naar binnen was gegaan. Ik ging janken en riep: 'ik kan niet meer! Ik wil m'n vader bellen, ik wil naar huis!' Eentje vroeg aan me: waarom ga je nu huilen, maar een ander zei: ik begrijp het wel. Daarna zaten ze te praten over wat ze met me zouden doen. Een opperde het idee om mij in de bosjes te gooien, waarop een van de anderen zei: dat kunnen we niet maken. Kluivert vroeg waar ik woonde en belde een taxi voor me. Ik mocht ook even mijn vader bellen dat ik eraan kwam."

Even later stond Sandra volgens haar verklaring op straat te wachten op de taxi. Vanuit het raam gooide Kluivert 85 gulden
naar beneden om de taxi te betalen. Sandra: "Ik vroeg de chauffeur of dat voldoende was voor de rit naar Hoofddorp. Die man zei toen: 'nee, ik reken later wel af met Kluivert want ik krijg toch nog geld van hem'. Ik weet nog dat ik de chauffeur vroeg of dat nou normaal was. 'Ach', zei die man, 'ik heb hier wel vaker meiden opgehaald...' Toen ik thuis kwam, haalde mijn vader opgelucht adem. Hij vroeg verder niets, want hij was allang blij dat ik er weer was. Mijn vriendinnen hadden namelijk ongerust gebeld of ik al thuis was. Die wisten ook niet waar ik was gebleven."

Die zondagavond biecht zij het seksverhaal op tegenover haar geschokte ouders. Samen met haar vader en moeder gaat Sandra naar het politiebureau in Hoofddorp. Daar adviseert een politieman haar aangifte te doen bij de Amsterdamse politie.
Haar vader daarover: "De volgende dag heeft Sandra op het hoofdbureau het hele verhaal verteld. Er werd meteen een
sporenonderzoek gedaan en zij moest langs bij de GG&GD voor inwendig onderzoek en tests op geslachtsziekten."

Mr. Moszkowicz vult aan: "Hieruit blijkt dat de politie het verhaal van mijn cliënte serieus nam. Later is bijvoorbeeld nog een
washandje bij haar thuis opgehaald om dit op sporen te onderzoeken." Het eerste bezoek aan de Amsterdamse politie mondde echter niet uit in een aangifte. Sandra: "De rechercheurs raadden mij af om aangifte te doen, omdat het allemaal zo moeilijk te bewijzen zou zijn."

Een week later krijgt Sandra's vader een telefoontje van één van de rechercheurs. Hij krijgt te horen dat de advocaat van Kluivert, mr. Manfred Nan, met de familie wil praten. "Die rechercheur vertelde dat Kluivert door mensen was benaderd over de gebeurtenissen van die nacht en dat de advocaat behoefte had aan een gesprek met Sandra", aldus de vader.

De familie kwam vervolgens in contact met de Amsterdamse advocate mr. E. Mannheims, die de ontmoeting met mr. Nan zou
voorbereiden. Uiteindelijk heeft het gesprek tussen Sandra en de advocaat van Kluivert nooit plaatsgevonden.

Mr. Mannheims bevestigde deze week dat zij Sandra heeft bijgestaan, maar dat zij de Hoofddorpse nu niet meer als cliënte
heeft. Over de achtergronden wilde Mannheims niets zeggen.Volgens Sandra heeft mr. Mannheims geoordeeld dat een aangifte
zinloos was, vanwege onvoldoende bewijs.

Intussen waren de resultaten van het sporenonderzoek door de Amsterdamse politie vernietigd omdat, na overleg met de
toenmalige advocaat, was besloten geen aangifte te doen, zo verklaarde politiewoordvoerder K. Wilting. Later kwam Sandra
hierop terug en deed zij alsnog aangifte, waarna de affaire naar buiten kwam.

Patrick Kluivert keerde halsoverkop terug uit Zuid-Amerika, waar hij met Ajax op tournee was. De voetballer nam de Haagse
advocaat mr. Gerard Spong in de arm en meldde zich bij de Amsterdamse politie. Daar verklaarde Kluivert dat er wel seksuele
handelingen zijn verricht, maar dat van dwang of geweld geen sprake was. Ook zijn drie vrienden hebben volgens politiebronnen verklaard dat Sandra vrijwillig meedeed. Zoals mr. Spong deze week opmerkte: "Het staat nu 4-1 voor Kluivert!"

Mr. Abraham Moszkowicz, die door betrokken buitenstaanders werd benaderd om de belangen van Sandra te behartigen, zegt: "Het is heel vernederend geweest voor mijn cliënte om al die onderzoeken te moeten ondergaan. Dat toont toch wel aan dat we haar serieus moeten nemen. Als justitie besluit om niet tot vervolging over te gaan, zal ik namens cliënte bij het gerechtshof alsnog om vervolging vragen."

Spong heeft aangekondigd dat hij namens Kluivert bij justitie een klacht tegen Sandra zal indienen wegens smaad en het doen van valse aangifte. De advocaat dringt bij politie en justitie aan op een snelle afhandeling van de zaak, omdat Kluivert zich op 15 juli bij zijn nieuwe werkgever in Milaan moet melden.

De advocaten van AC Milan volgen de affaire op de voet. Mr. Spong daarover: "Zij waren in eerste instantie zeer bezorgd. Maar die bezorgdheid is nu wat weggeëbd nadat ik de Milanezen heb uitgelegd hoe de vork hier juridisch in de steel zit. Ik heb namelijk het volste vertrouwen in een goede afloop in deze zaak voor Patrick."

 
 
 
—AJAX SLET VAN TRIGT KRIJGT EINDELIJK HAAR DEEL—
 
De gehele maand had half Nederland met groeiende verontwaardiging gekeken hoe Annette van Trigt met haar vervelende vragen en onkundig commentaar de sportprogramma's vervuilde. Ze kon het bloed onder iemands nagels uithalen met haar gezwam. Elke keer als dat smalle bekkie met die borstel erop weer op de buis verscheen werden er meer mensen boos.
's Middags in de studio was het dan eindelijk zover: iemand die het niet meer pikte. Er werden proefopnamen gemaakt en
camerastandpunten bepaald voor de avonduitzending, maar ondanks dat het een proef betrof was Annette van Trigt weer
bezig een aantal vervelende vragen te stellen aan L. van Gaal, een trainer, en ineens schoot die uit zijn slof. "Wie
denk jij eigenlijk wel dat je bent joh, vuile trut! Wat weet jij nou eigenlijk van voetballen, jij hoort thuis met je benen
wijd te liggen of met je kont omhoog", riep hij geanimeerd. "Jou moet eens een stevig en pijnlijk lesje worden geleerd!
Een goeie harde beurt met een grote leuter in je kont, dat is wat je nodig hebt!" en hij liep helemaal rood aan. De andere
Ajaxspelers knikten instemmend en Annette werd wat bleekjes. "Ja, kijk maar niet zo raar, een opstandig wijf als jij kun je het best weer in het gareel krijgen door haar eens een keer onbarmhartig hard in haar kont te neuken, liefst een aantal keer
achter elkaar. Dat zal je leren om je met zaken te bemoeien waar je in het geheel geen verstand van hebt, geile meut!" en
hij sprong op om de daad bij het woord te gaan voegen. De andere drie mannen, waaronder de Ajaxvoorzitter en de doelman, keken wellustig toe wat er zou gaan gebeuren. Annette trachtte nog om pratend de trainer ervan te overtuigen er
vanaf te zien, maar daar werd hij alleen maar kwaaier van. Hij rende om de tafel heen, greep het wegspringende wijf bij haar
arm en draaide die op haar rug. Met zijn andere hand trok hij in een keer de voorkant van haar bloes kapot, zodat haar
kleine borsten tevoorschijn sprongen. Met twee rukken was het ding aan flarden en was haar bovenlijf ontbloot. Haar A-cup
borsten, getooid met bruine tepels, bengelden in de lucht en de mannen gromden hitsig. "Naai dat wijf, Louis" riep de
Ajaxvoorzitter en "Steek die grafmeut aan je leuter".
De derde was een Danny Blind die hard begon te lachen en riep: "Het is de hoogste tijd dat die opstandige kut eens lekker te
grazen wordt genomen! Geef haar de beurt van haar leven, Louis!"

Louis had haar arm losgelaten en had zijn handen onder haar oksels door gestoken. In beide handen had hij een tiet en die
begon hij ruw te kneden. Annette was een beetje murw en liet hem begaan. "Nog even, lekkertje, dan krijg je mijn pik in je
kontgaatje!", gromde hij tegen haar en duwde haar voorover over de presentatiedesk. Haar kont stak nu naar achteren,
getooid in een moderne, lichtblauwe wielrenbroek, die strakke moderne dingen, die een reet zo fijn accentueren. Louis floot
en zei toen: "Je hebt een lekkere geile kont, wijffie, daar zal ik met genoegen gebruik van maken!" en hij greep de rand
van het dunne ding. Met een ruk hing het strakke gevalletje met slipje en al op haar knieen en staken de mooie, harde
billen van Annette naar achteren. De andere mannen joelden en hijgden en Van de Sar had zelfs zijn pik al tevoorschijn
gehaald. Louis nam haar billen in zijn handen en begon ze te kneden. Annette wilde protesteren, maar werd met haar borsten
tegen de desk gedrukt. "Liggen blijven, geil kreng! Ik deel hier de lakens uit! Je kunt pas overeind komen als ik mijn
deel gehad hab", gromde Louie en bevestigde dit door haar een paar enorme klappen op de blote billen te verkopen. De mooie, harde billetjes gloeiden rood op en voelden een beetje fluwelig aan. Hij voelde even tussen haar benen in haar vochtige kut, die bedekt was met korte, blonde krulletjes. "Zozo, eenechte blondine! Maar naakt zonnen doet ze niet!", riep hij, wijzend op de witte slip die zich duidelijk aftekende op haar gebruinde huid. Hij zette haar benen iets uit elkaar, voor
zover de wielrenbroek dat toeliet, en bracht zijn hard naar voren staande penis tussen haar benen. Met een  langgerekt
"Aaaaah" ontving Annette hem, toen hij in twee stoten volledig in haar kut drong. Met flinke halen begon hij het lekkere
strakke kutje te neuken en trok haar aan haar haar. "Kom dan, vuile kut!  Doe het dan! Protesteer! Ik zal je neuken als de
geile teef die je bent!", schreeuwde Louis, terwijl hij hard aan haar haar trok en intussen haar kut bleef naaien.
Hij trok de billen van het wijf van elkaar en onthulde de stervormige gesloten anus. Even streelde hij het gaatje met
zijn wijsvinger, wat haar een rilling ontlokte, en duwde toen een stukje van zijn vinger naar binnen, terwijl hij doorging
met het naaien van haar kut. Annette wilde zich weer oprichten om te protesteren, maar nu greep Danny Blind in. Hij ging
naar het stel toe en greep haar hoofd beet bij de haren. "Pijp mijn pik maar eens, geile trut! En geen geintjes, want je gaat
eraan!", schreeuwde hij. Hij wrong haar mond open, greep haar nog iets vaster bij het korte haar en drukte zijn pik voor de
helft naar binnen. Kokkend trachtte de presentatrice het harde ding te verwerken, maar verzette zich niet meer. Dat had ook
geen zin, want ze werd bijzonder stevig bij haar haar vastgehouden en elk verzet deed pijn.

V.Gaal zag het geheel met stijgende voldoening aan en drukte nu zijn hele wijsvinger in de kont van Annette. Gesmoord door de leuter in haar bek reageerde ze, maar toen hij haar langzaam begon te neuken met zijn vinger en zijn leuter voelde die nog
in haar kut  tekeer ging ontspande ze een beetje. Toen trok hij zijn vinger uit de anus en spuugde even in zijn handen.
Hij trok zijn pik uit haar muts en nam haar harde billen in zijn hand. Vervolgens spreidde hij ze zo ver mogelijk en
bracht zijn paarsige, glimmende eikel voor het gaatje. De zware penis stond keihard naar voren en drukte tegen het
kleine kontgaatje. Toen zette V.Gaal kracht en ploppend schoof de pik een stukje in haar kont. Annette reageerde heftig, maar werd door Danny Blind in bedwang gehouden. Die had zijn pik nu helemaal in haar keel geschoven en neukte haar in de mond. Proestend en kokkend verwerkte de slanke presentatrice de penis in haar mond en keel, terwijl ze hevig transpireerde en haar borsten zwaaiden. De andere twee mannen hadden intussen ook hun leuters tevoorschijn gehaald, geboeid als ze waren door het geile toneeltje. Annette werd voor hun ogen in de mond geneukt, met ontblote borsten, terwijl aan de achterzijde haar wielrenbroek op haar knieen hing en V.Gaal bezig was zijn keiharde paal in haar reet te schuiven. Steunend drukte hij hem stukje bij beetje naar binnen in het stroeve kontgaatje. Annette gaf steeds een gesmoorde gil als hij een stootje gaf en ineens gleed de lul helemaal naar binnen. Kletsend stuitte V.Gaal met zijn buik tegen haar harde billen, die hij nog
steeds zo veel mogelijk gespreid hield. Hij trok het apparaat ietsje naar buiten en zag met voldoening hoe het poepgaatje
van de vervelende trut om zijn penis zat gestulpt.

Danny Blind had intussen alle remmen losgegooid en neukte in hoog tempo het smalle bekkie van Annette. Ineens slaakte hij
een gesmoorde kreet en begon te spuiten. Gulpend en proestend trachtte de presentatrice de zondvloed te verwerken, omdat de man nog steeds haar haar vasthield. Het zaad liep uit haar mondhoeken langs haar kin en gelukkig liet hij haar nu los,
want ze kwam in ademnood. De man zakte terug in een stoel en verzuchtte: "Dat heb ik nou al willen doen sinds ik hier voetbal, die geile kut haar bek vol spuiten!" en hij lachte.

V.Gaal was intussen begonnen met langzame stoten de anus van Annette te neuken en hij voerde het tempo op. De vrouw keek om en met voldoening zag V.Gaal dat ze het te kwaad had. Hij verhoogde het tempo en begon nu echt stevig te neuken. Annette gaf een kreet en boog haar hoofd en V.Gaal riep triomfantelijk: "Dat is nog eens wat anders, he, vuile geile hoer! Ik wed dat je vriendje je nooit in je reet mag naaien, nou ik doe niet liever dan zo'n lekker strak kontje te grazen nemen!" en hij
begon nu in heel hoog tempo zijn pik in en uit haar kont te halen. Annette had het niet meer en riep en smeekte, maar
niets hielp. Ineens kwam V.Gaal klaar en krampend en stotendspoot hij zijn lading straal na straal in haar nauwe, rauwge-
neukte kontgaatje. Glimmend van het zaad gleed zijn lul in en uit haar anus, totdat hij begon te krimpen. V.Gaal gromde
tevreden en liep om haar heen naar de andere kant van de presentatiedesk. Hij hield zijn besmeurde pik voor haar mond
en gromde: "Lik schoon, vuile slet!" waarbij hij haar vernietigend aanstaarde. Annette was zo wijs niet meer te proteste-
ren en zoog zijn lul netjes schoon.

De twee Boertjes die nog niet klaar gekomen waren werden nu ook wat opdringerig. Hun penissen stonden recht naar voren, ten teken dat ze ook wel behoefte hadden aan wat 'afkoeling'. Ze aarzelden wat en keken naar de openstaande, rauwgeneukte anus van Annette, maar V.Gaal greep in. Hij wees Ronald dat hij op het tapijt moest gaan liggen en greep Annette bij de arm. Hij hees haar op en wrong een been uit de wielrenbroek. Toen werd ze naar de man gedirigeerd en V.Gaal dwong haar op haar knieen. Wijdbeens kwam ze over de man te zitten, die onmiddelijk begreep wat er van hem werd verwacht. Hij greep haar dijen en voelde even in haar blonde kut. Ze was niet erg nat, wat te verwachten was, maar hij wrong toch zijn eikel tussen de schaamlippen. Toen greep hij haar billen en drukte zijn harde pik omhoog. Met twee stoten stak hij tot aan de wortel in haar kutje en begon onbeheerst te neuken. V.Gaal wees nu de andere man wat hij moest doen en deze ging meteen achter de murwe Annette zitten. Hij streelde haar wippende billen, gaf er ook een aantal klappen op en onthulde haar opengeneukte anus. Even moest hij slikken en toen hield hij zijn eikel voor het gaatje. Annette protesteerde even, maar hij trok er zich niets van aan, greep de harde billen goed vast en stak de presentatrice met enige moeite anaal aan zijn leuter. V.Gaal keek behaaglijk hoe het wijf waar hij zo'n hekel aan had nu in een sandwich vastgeprikt zat en helemaal niet meer protesteerde. Ronald De Boer had haar tietjes te pakken en neukte haar als een bezetene in haar blonde kut, terwijl z'n broer haar schouders had gepakt en in hoog tempo zijn penis in en uit haar reetgat liet schuiven. De mannen ontzagen haar totaal niet en ragden als dollemannen in haar gaten heen en weer. Annette schreeuwde en brulde, maar de mannen gingen maar door.

Gefascineerd zag V.Gaal de harde palen in en uit haar kut- en kontgat schuiven. Ineens kwam Frank klaar en trok zijn
pik uit haar reet. De stralen zaad schoten tevoorschijn en spoten over haar rug en in haar haar. De griet was helemaal
kleverig toen hij uitgespoten was. Ronald wilde het nu ook afmaken en draaide haar op haar rug, zodat ze in het sperma kwam te liggen. Met harde stoten neukte hij haar wild in haar blonde kut, waarbij haar tietjes flink heen en weer
zwaaiden. Ook hij kwam al vlug kreunend klaar en trok zijn pik uit haar neukmuts. Zijn zaad spoot over haar borsten en floepte in haar gezicht. Beide mannen namen het goede voorbeeld van V.Gaal over en boden hun natte piemels aan aan het volledig murw geneukte wijf. Gehoorzaam zoals ze nog nooit was geweest likte ze ook deze pikken schoon. Voldaan kleedden de mannen zich weer aan en Annette keek hen een beetje wezenloos aan. Toen ze verdwenen waren en ze zich schoon had gemaakt trok ze haar wielrenbroek en een andere bloes aan en begon over de hele zaak na te denken. Ze
besefte dat het geheel toch niet zomaar was ontstaan en dat ze toch wat beter op moest gaan passen!

Die avond kregen de kijkers een hele andere Annette te zien en het viel de meesten direkt op dat ze zoveel aardiger reageerde.


Back to Homepage